TINA Forsberg fd jönsson

Livet som förälder, fru och studerande!

svar på en:

åh! ska ni gifta er?! Vad roligt. grattis!! kan du inte berätta lite tankar kring ert bröllop samt lite om hur ni träffades? (jag och J ska ju gifta oss nästa är har vi bestämt) kram A.
........
ja, nu jäklar händer det grejer här;) haha! Jo det var så att när jag var i Härnösand efter jul i 2 veckor, tyckte sambon att det var dags. Så Hux flux medan jag och min kompis satt på stan och pratade om "allvarliga" saker....så bestämde vi att det ska ske i år.
Det vi nu har bestämt är följande : 90% av gästlistan. Övriga 10% får sina inbjudningar snart.. Vi har bestämt Datum. kyrka. festlokal. Färgtema. jag har bokat hår och makeup, (as dyrt enligt mig iaf. 3000kr). Vi har bokat hotell.
Sedan håller vi på att invänta när vi ska välja låt till vår brud vals. samt meny till middag. tårta ska vi ta och boka tid för nu(men den blir VIT UTAN diskussion).
Nu är det så att vårt bröllop inte blir stort och pampigt. Utan, enkelt och lättsamt. av olika själ.
För några år sedan skulle jag aldrig kunna tänka mig att gifta mig med mindre än ett bröllop för MINST 100.000 kr. Då Skulle allt vara lyx. pampigt. och stort!
Nu.. jag bryr mig inte om det yttre faktorerna, det viktigaste är att Jag och Andreas blir gift. och att vi får den dag han och jag önskar. lyx, gör mig inte lyckligare. Nu förstår jag liksom vad som är viktigt... själva akten.

Ja Fr,A! - på tisdag är det 9 år sedan jag träffade Andreas på en fest ovanför hans lägenhet hos en kompis till han. Det var så att min kompis från Sundsvall skulle komma upp och festa med mig och mina Härnösands vänner. Och jag.. visste INGEN fest den kvällen. Så en annan kompis till mig (läs några av oss) tog med oss på den festen. Där jag träffade Andreas då...
jag har inte sådär super många minnen därifrån. Men jag minns att jag kom dit, Andreas hälsade i köket. och då ringer min mobil (från någon efterhängsen Sundsvalls brat) så han svarar och säger att han inte behöver ringa mer?! haha
sedan åkte Andreas ifrån festen. och vi var kvar. ..
Sedan kommer han tillbaka och fux flux sitter vi och dricker en hederlig norrländsk "grogg" - hembränt, fruktsoda o red bull. Jag sitter i hans knä.
ja någonstans, strular vi. Och rätt som det är blir det lite kaos? Då "någon" ringt till en av killarna som lämnat festen och sagt att jag o Andreas höll på.. (det var så att Andreas vän hade ögonen för mig. DOCK hade han och jag då "2005" aldrig, träffats, strulat eller dylikt. men han blev sur på ante. ja å mig, då han tydligen innan på skolan sagt att han är intresserad av mig. så Andreas och han pratade inte på... LÄNGE.. men sedan så lade det sig och de blev vänner igen).... Tillslut åkte han hem igen. och jag bestämde mig för att ta taxi hem med 75% av mina vänner ^^^ ^^
Andreas bad om mitt nummer.
och TILL min FASA ringde han dagen efter?!! trodde jag aldrig... men på den vägen är det iaf.


Hihi